fredag den 18. marts 2011

Løse observationer fra X-factor semifinalen


Jeg hader, når de såkaldte sangere kaldes "artister". Ikke een af dem sluger sabler eller ild, eller løfter vægtstange iført leopard-trikot.

De er IKKE artister - allerhøjst musikere. Og lige knap dét.

* * *

Babuo havde taget et farvestrålende outfit på, som fik mig til at forvente, at han ville stikke i rend og løbe rundt og rundt om dommerpanelet, indtil de blev til smør.

* * *

Hvorfor HELVEDE buer publikum af Blachman, når han påpeger, at monkey boy synger falsk og under sit niveau? Det er jo evident, at det forholder sig sådan. Det er som at bue af TV2 News.

...ja, okay.

* * *

Hurtigt tænkt af Anne-Louise, at hun sang i begge mikrofoner, nu sceneteknikerne åbenbart i fuldskab havde stillet mics op til retardo-tvillingerne, der røg ud i sidste uge... Hun har dog bedre stænger end Axl Rose. Men ikke ret meget bedre.

"Halløj, Skipper."

* * *

Fantastisk referencespækket arrangement af Eurythmics’ Sweet Dreams. Hvis de nu kunne få en faktisk sanger til at synge det, ville jeg godt give 6 kr for det på iTunes. Hvis jeg altså brugte iTunes.

* * *

Patricia er helt død indeni. Det er tydeligt, at hun kun deltager i showet for at vinde penge for at frikøbe sin kidnappede familie fra somaliske pirater.

* * *

Aftenens måske skarpeste vokal-performance kom fra den jodlende spejderpige på strøget, der kom ind fra højre, ridende på energiindholdet fra 8 pakker skamfuldt slugte Karen Wolff-honningsnitter. Hvis sejren ikke går til hende, er der ingen retfærdighed til.

* * *

Anden runde af sangene – de seervalgte - var undtagelsesløst svagere, kedeligere og falskere end de dommervalgte.

Skal vi af dette tyde, at dommerne faktisk ER bedre til at orientere sig i musikhistoriens udvalg end 400.000 tweens på dr.dk? Hvem skulle nu have troet det? (hint: ikke mig.)

* * *

Lykkedes det lige Cutfather at reducere hele sin faglighed til ”smag og behag”?

I så fald er der en plads som kulturminister ledig lige om lidt, når nogen forveksler Per Stig med en støvbold og træder på ham i skovbunden under Hubertusjagten.

* * *

Patricias falset-backup (”Turn arooooound...”) er en bedre sanger end samtlige auditionede sangere i X-faktor-franchisen fra 2009 og frem.

* * *

Re: Patricias omsang: Et sted ude i verden vågner Bonnie Tyler med et sæt, med tårer i øjnene og en følelse af at være blevet kildet i tolvfingertarmen med en brugt piberenser.


"Ej for helvede."

* * *

Jeg vil meget hellere se på Lina Rafns lækkerfede, coke-spættede lår, end på næsten alt andet i det her show. I særdeleshed end på Lise Rønne, (som, i parentes bemærket, er min første association til ordet ”selleri”).

* * *

Hvornår fanden er ”voksen” blevet gangbar valuta i X-faktor, et show hvis primærmålgruppe er 9-14-årige provinspiger, og som aktivt og målrettet fordummer hele nationen, der, tyraniseret af selvsamme provinspiger ser showet uge efter uge? Svar mig på det, Pernille!

* * *

Hvorfor råber publikum navnene på deltagere, når Liselleri skal læse noget op, der står på en seddel i en forseglet kuvert? Tror de, hun laver noget om baseret på deres input?

"Hvad siger I? Tykke Spejderpige? Jamen SÅ..."

* * *

Sarahs mor har respektindgydende store bryster. Og Patricias familie (den u-kidnappede del) har brilleabonnement hos samme Amager-baserede discount-optiker.

* * *

Ooooooog med exit: Patricia kan Bonnie Tyler igen trække vejret ubesværet.

Vi må så nok erkende, at de somaliske pirater kan beholde Martin og lille Hannibal.

Til gengæld får en frisørsalon på Amagerbrogade nu muligheden for atter at lystigt reklamere med ”få highlights fra en Zelebrity”!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar