torsdag den 2. februar 2012

Hvor hipster er jeg på en skala...

...fra fesne skinny jeans til full-on kassettebåndstatovering, ...når jeg bestiller et specialfremstillet brusegardin fra USA, som inkl. porto har kostet over 300 kr (dvs. en halv låsesmed).

Her:

Mit magiske, parallelimporterede brusegardin.

* * *

"Sørensen, du er helt tydeligt retarderet. Hvad helvede tænkte du på?"

- Men jeg har læst om det på Lifehacker og på Cool Tools og det har fucking lommer!

"Jubiiii!"

"Sune, IKEA har et bredt udvalg af badeforhæng som koster fra kr. 49 til kr. 119."

- Men... Men.... lommer.

"Sune, det, du har købt (som du på din ucharmerende østjyske dialekt kalder "brusegardin", men som retteligen kaldes "badeforhæng" alle andre steder i Danmark), er designet til små, autentiske New Yorker-badeværelser, hvor der ikke er plads til en skid.

Du bor alene i en kæmpestor lejlighed i Århus. Der er strengt taget 60 m2 mere, end du har brug for, og i hvert fald 40 m2 mere, end du har moralsk ret til. Hvad fanden skal du med et pladsrationaliserende lomme-forhæng?"

- Men.

"Kig lige på det igen. Du har ikke brug for det her. Og det er også lidt for kort."

"..."

- Hm.

"Kan du levere det tilbage?"

- ...Nej.

"Er vi enige om, at du i juleferien blev grebet af shoppingtrang og kastede dig over noget, du langt fra har brug for, og din iver efter dette objekt alene skyldes, at det havde svært ved at nå frem og du derfor, notorisk dårlig til behovsudskydelse som du er, blev utålmodig og vranten og længselsfuld, hvilket forstørrer din glæde ved dette objekt, da det endelig dukkede op?"

- Det var fandeme en lang sætning.

"Hold lige koncentrationen to sekunder, ADD-knægt: Er det her ikke et udslag af samme fænomen, som gør, at du akkumulerer myriader af usete tv-serier og ulæste bøger, der ligger og kigger anklagende på dig ikke fire meter fra, hvor denne samtale finder sted?"

- Mm.

"Så vi er enige om, at du impulskøbte en ligegyldig dims på et spinkelt grundlag. Og så var pakkeposten åndssvag, hvilket kortvarigt hæmmede udbudet - hvilket forstærkede efterspørgslen?
Med andre ord, du er lige blevet røvrendt af de psykologiske markedsmekanismer, du ranter imod ved enhver given lejlighed?"

- Mmm.

"Er vi enige om, at du er en meget dårlig socialist?"

- Jaerh. :-(

"Og er vi endvidere enige om, at du er mega-retarderet?"

- ...

"Godt. Gå så ud og tag et bad. I dit 300 krs brusegardin. Og nyd det. Din skide hipster."

* * *

På den førnævnte skala er jeg: disse briller hipster.

3 kommentarer:

  1. Men... det har lommer!!!

    SvarSlet
  2. Kat, det forhæng ville have berettigelse i jeres badeværelse. Sune, overgiv fluks hipsterforhænget og tag mig med i Ikea efter et nyt!

    SvarSlet